Albert Heijn Carnisse Veste 2 weken dicht voor grote renovatie

BARENDRECHT – De Albert Heijn in winkelcentrum Carnisse Veste is momenteel gesloten voor een grote renovatie. Nadat de supermarkt gisteren (Donderdag 22 november 2018) om 18:00 uur werd gesloten, is de winkel volledig leeggehaald. Vandaag (Vrijdag 23 november 2018) waren tientallen werklieden in de volledige leeggehaalde winkel aan het werk.

Albert Heijn gaat naast het realiseren van een volledig nieuwe winkel ook het assortiment uitbreiden. Daarnaast kunnen klanten die hun producten zelf scannen deze in de nieuwe winkel ook direct zelf afrekenen zonder in de rij te hoeven staan bij een kassa. Het Pick Up point blijft tijdens de verbouwing open, het ophalen van boodschappen (minimaal €40) is gedurende deze periode gratis.

Abert Heijn Carnisse Veste gaat op woensdag 5 december om 11:00 uur op feestelijke wijze weer open. Albert Heijn Carnisse Veste: “In de periode van 22 nov t/m 4 dec kunt u de dagelijkse boodschappen bestellen en ophalen bij ons pick up point of natuurlijk bij onze collega’s in Rhoon en op de Middenbaan.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »