Nieuw op het gemeentehuisplein: Döner Foodtruck

BARENDRECHT – Sinds deze week kun je op het gemeentehuisplein eten en drinken (halen) bij een nieuwe foodtruck: de Döner Foodtruck. De knalrode foodtruck staat sinds gisteren (Maandag 18 juni 2018) op het gemeentehuisplein (Binnenhof) en zal hier op maandag tot en met donderdag staan tussen 11:00 en 19:00 uur.

Update 30 sept: De Döner foodtruck die vanaf half juni een aantal weken op het gemeentehuisplein heeft gestaan lijkt inmiddels alweer gestopt. De afgelopen 2 maanden heeft de kar er niet meer gestaan en afgelopen weken is er ook geen contact meer mogelijk met de eigenaar. Op dit moment is het daarom onduidelijk of de foodtruck nog terug zal keren.

Eigenaar Ali heeft al jaren ervaring in de (döner) restaurant wereld, zo vertelt hij tijdens het snijden van de kebab. Voordat hij dit nieuwe avontuur met de foodtruck begon, was hij eigenaar van twee (döner) restaurants. Hij wil in Barendrecht, net als in de restaurants, ook kwalitatief goed eten gaan bieden en laat dit graag aan zijn klanten zien: Het keukentje in de truck is schoon en hij zorgt ervoor dat er iedere dag verse groenten liggen om o.a. de Turkse pizza’s en broodjes döner mee te vullen.

Menukaart

Op de menukaart staan o.a. broodjes döner kip/kalf, Turkse pizza’s, Dürüm, kapsalon, schotels döner, snacks (frikandel, kroket, kaassouffle, Mexicano), een patatje en frisdranken. De (opvallende rode) foodtruck staat ter hoogte van de oversteekplaats bij Het Kruispunt, aan de kant van de Rijnstraat.

Ondergetekende kan inmiddels beamen dat het goed smaakt :-)

Zie ook: 20 foodtrucks bij Picknick in ‘t Park op 22 en 23 juni: Smoothies, wafels, ijs, burgers, kipsaté en nog veel meerBekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »