Bakkerij Pot uit Barendrecht uitgeroepen tot nieuwe Top Bakker van het jaar

Afgelopen woensdag (23 nov) organiseerde Top Bakkers een bijeenkomst waarbij de ‘Top Bakker van het Jaar’ werd bekendgemaakt. Bakkerij Pot uit Barendrecht is hierbij uitgeroepen tot de grote winnaar. Kwaliteitsmanager van Top Bakkers Nico Colenbrander had niet alleen mooie woorden voor Willem Jan Pot en dochter Annette van de gelijknamige bakkerij maar natuurlijk ook bloemen en een fraai winnaarsschild.

Willem Jan Pot, eigenaar van Bakkerij Pot, was zichtbaar verrast bij de bekendmaking: “We hebben vaker in de Top 10 gestaan, maar nog nooit op de eerste plaats. Uiteraard hebben we dit te danken aan de inzet van al onze mensen. Maar feitelijk ook aan alle aanwezigen hier in de zaal. Vooral vanwege de feedback die je krijgt om in volle breedte je bedrijf naar een hoger niveau te brengen

Top Bakker van het Jaar

Bakkerij Pot werd gekozen uit de 65 bakkers die deelnemen aan het landelijke netwerk van ‘Top Bakkers’. Bakkerij Pot scoorde in totaal 121.3 punten. Een score die is opgebouwd uit 9 hoofdcategorieën die door verschillende partijen worden beoordeeld. Zo is o.a. het NBC verantwoordelijk voor de productbeoordeling. Diverse medewerkers kijken naar de uitstraling van de bakkerij, elektronische gegevensuitwisseling en klachtafhandeling. Buiten dat spelen natuurlijk wettelijke criteria als etikettering, productinformatie (GS1-das) en voedselveiligheid een rol in de beoordeling.

Bakkerij Pot is op en Top een Top Bakker. Actief en betrokken en zijn zaakjes strak op orde. De bakkerij staat verder voor vakmanschap, innovatie en organisatie. Deze innovaties uiten zich o.a. in de eigen streekproducten zoals de desembroden en het zelf ontwikkelde groentebrood (broccolibrood, wortelbrood en rode bietenbrood). Buiten dat is het familiebedrijf warm en open voor klanten, medewerkers en natuurlijk goede ideeën.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen



« | »