Juwelier Ettema opent vernieuwde winkel op de Middenbaan

BARENDRECHT – [Foto’s] Juwelier Ettema heeft afgelopen week de deuren geopend van de vernieuwde winkel aan de Middenbaan 57-59. De winkel is 5 weken gesloten geweest om de boel grondig te verbouwen en vernieuwen. Er wordt nog gewerkt aan de laatste details, maar BarendrechtNU nam alvast een kijkje (bekijk hier de foto’s).

De vernieuwde winkel oogt een stuk toegankelijker door de grote glazen etalage waardoor je naar binnen kunt kijken. Op de gevel zal binnenkort ook het nieuwe logo gaan prijken.

Winkel

De winkel is ruim opgezet en is, afhankelijk van de collectie, in een bijpassende stijl ingericht. Er is o.a. een aparte hoek voor de dames, heren en luxe collectie. Op de bovenverdieping is tevens de werkplaats te vinden, evenals de trouwringen afdeling.

De collectie en het personeel van JEWLZ by Ettema, eveneens gevestigd op de Middenbaan, zal worden overgebracht naar de vernieuwde winkel. JEWLZ houdt tot die tijd een opheffingsuitverkoop waarna deze winkel zal sluiten.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »