De Nieuwste Blokker opent op de Middenbaan

BARENDRECHT – Vandaag (Woensdag 14 juni 2017) opende De Nieuwste Blokker aan de Middenbaan 34 in Barendrecht. Een ingrijpende verbouwing en de start met een Nieuwe Blokker is voor het winkelteam en de winkelleiding een spannende tijd.

Bedrijfsleider Bianca: “Ons team praat al een poosje mee over de ‘Nieuwste Blokker’ in Nederland. Maar nu kunnen we ’t onze klanten ook werkelijk laten zien. Een nieuwe winkel, een nieuwe inrichting, die frisse stijl… Leuk dat het nu allemaal echt wordt. Kortom, het voelt als een frisse start die volop energie geeft. Wie deze dagen bij ons binnenstapt zal dat meteen ervaren.

Werelden

De winkelruimte is overzichtelijk ingedeeld in ‘werelden’ als Eten & Tafelen, Koken & Bakken, Schoonmaak & Huishoud, Opbergen & Organiseren, Wassen & Strijken, Elektrische Apparaten, Baden & Slapen, Inspireren & Verrassen, Spelen & Beleven en Wonen & Sfeermaken. Zo wordt het makkelijker om artikelen te vinden. “Het is lichter, leuker en ruimer en voelt echt als de Blokker van nu en morgen.

Assortiment

Naast het vertrouwde Blokker assortiment – met o.a. veel huishoud  – wil Blokker meer zijn: de winkel die van het huis een thuis maakt. In deze nieuwe winkel is dat overal te zien. Het assortiment in de Nieuwste Blokker is flink groter dan in de winkel zelf. In de Nieuwste Blokker is ook een online bestelpunt aanwezig. Daar kunnen direct artikelen besteld worden. Die kunnen binnen één dag thuis worden afgeleverd of worden opgehaald in de winkel.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »