Nieuw op de Middenbaan: Kinderkledingwinkel Jut & Jul Kids

BARENDRECHT – [Foto’s] Morgen (Vrijdag 19 augustus 2016) opent de nieuwe kinderkledingwinkel Jut & Jul Kids haar deuren aan de Middenbaan 77. De officiële opening zal zaterdagochtend (20 aug) om 10:00 uur plaatsvinden. Op deze dag krijgt iedere klant 10% korting.

Update: Foto’s toegevoegd van de opening.

Op dit moment wordt er nog keihard gewerkt om de winkel in gereedheid te brengen voor de opening. De werkzaamheden voor de nieuwe winkel in (een deel van) het voormalige pand van Drogisterij Van Weijen begonnen in april.

Kinderkleding

In de winkel komt u Rosella Visscher (de eigenaresse) en Liane Gransch tegen. De dames zullen geen onbekende zijn voor het publiek op de Middenbaan: ze zijn 8 jaar lang collega’s geweest bij B the first en hebben allebei meer dan 15 jaar verkoopervaring in de modebranche op de Middenbaan.

Dit tweetal wordt bijgestaan door Judith Broere-de Jong, zij is de drijvende kracht achter de schermen en zal af en toe in de winkel aanwezig zijn. De dames richten zich na het verdwijnen van Twist-it op de kindermode die betaalbaar is in een winkel die vooral gezelligheid en een huiselijke sfeer uitstraalt.

Openingstijden

De openingstijden van Jut & Jul, zoals vastgesteld op woensdag 17 augustus 2016:

  • Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 17:30
  • Zaterdag: 10:00-17:00
  • Zondag en maandag: gesloten


Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »