BBQ mee met Kooklux tijdens opening van nieuwe showroom

BARENDRECHT – Aanstaande zaterdag (25 juni) opent Kooklux – fornuizen & barbecues haar vernieuwde showroom aan de Fennaweg 7 in Barendrecht. Om dit te vieren kunnen bezoekers deze dag genieten van een hapje en een drankje tijdens de Big Green Egg kookdemonstratie.

Er worden die dag heerlijke gerechten bereid door professionele koks. Bezoekers zijn op deze openingsdag welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

Showroom

Door het openen van een vernieuwde showroom in Barendrecht, wil Kooklux zich richten op het bieden van extra service ten opzichte van andere winkels die alleen via internet verkopen of juist alleen een fysieke winkel hebben.

Kooklux

Kooklux is sinds 1997 gespecialiseerd in de verkoop van luxe vrijstaande fornuizen, afzuigkappen, keuken(inbouw)apparatuur en barbecues. Het bedrijf is officieel leverancier van een aantal merken fornuizen zoals Falcon, AGA, La Cornue en Lofra Italy. Daarnaast vindt u de barbecue merken Big Green Egg en Broil King in het assortiment.

Bezoekers ontvangen alleen op de dag van de opening (25 juni) extra korting alle Big Green Egg modellen. Daarnaast ontvangen bezoekers tot 40% korting op de fornuizen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »