BARENDRECHT – De Jumbo in de Carnisse Veste zal de eerste 2 weken van december gesloten zijn voor een grote verbouwing. Vanaf dinsdag 1 december 18:00 uur tot 16 december is de winkel gesloten. Op 16 december zal de winkel om 9:00 uur ‘s ochtends weer feestelijk worden heropend.

Filiaalmanager Ernst Venderbos: “Er gaat veel veranderen in de winkel. De winkel krijgt een logischer indeling met als extra toevoeging een ‘borrel-shop’. Vertrouwd aanwezig blijft het zelfscannen en ons Pick Up Point.

Uitbreiden

Ons al ruime assortiment zullen we nog meer uitbreiden. De versafdelingen komen compacter bij elkaar te liggen met veel nieuwe elementen waaronder een assortiment ‘verse vis’ op ijs“, aldus de filiaalmanager van de Jumbo Carnisse Veste.

Ter compensatie zal de Jumbo Carnisse Veste kortingsbonnen verspreiden voor de Jumbo aan het Onderlangs op de Middenbaan. Consumenten krijgen hiermee 2 keer €5 korting op hun aankopen boven de €25 in dit andere Jumbo filiaal in Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »