Video 1994: Sint en Piet kijken terug naar Sinterklaasfeest in Het Trefpunt

BARENDRECHT – [Video] Ondanks alle opwinding over zijn knechten is Sinterklaas toch weer naar Nederland gekomen. Logisch, want zijn bezoek aan ons land is voor hem een voortzetting van een traditie die al een heel groot deel van zijn leven heeft bepaald en hij niet zou willen missen. Daarom kijkt hij ook graag terug op de mooie momenten die hij beleefde met de kinderen van Barendrecht.

Het Trefpunt

Hij keek altijd naar de video-opnamen van zijn ontvangst in de aula van Het Trefpunt in 1994, maar door het vele afspelen was het beeld helaas minder mooi geworden. Maar één Piet wist raad, die bracht de videocassette naar Bas Romeijn met het verzoek het op te knappen en op zijn website te zetten. Dat werk is gelukkig  op tijd klaar gekomen. Nu kunnen zowel de Sint en zijn Pieten, maar ook  de inmiddels groot geworden kinderen van toen, terug kijken op dat leuke feest in Het Trefpunt.

Zie ook: Sinterklaas en Zwarte Piet met loeiende sirenes aangekomen in Barendrecht en Sinterklaas te paard met muziekpieten door CarnisselandeBekijk hier meer artikels uit de categorie Historie


Video: Bas Romeijn, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »