De Kleine Duiker koopt grote huifkar dankzij €4.000 cheque van Kiwanis (Barendrecht)

BARENDRECHT – Gisteravond (Woensdag 8 juli 2015) ontving de beheerder van De Kleine Duiker, Robin van Egmond, een cheque ter waarde van maar liefst €4.000 van Kiwanis voorzitter Arnold Hoogenboom.

Vorige maand werd op 13 juni op het terrein van De Kleine Duiker het Kiwanis Kinderfeest georganiseerd. De Kleine Duiker was dit jaar daarnaast zelf één van de goede doelen die een cheque zou ontvangen van de opbrengst van het kinderfeest. Het tweede goede doel dit jaar is Stichting PiPa.

Huifkar

Van de ontvangen cheque ter waarde van €4.000 is door De Kleine Duiker een grote huifkar aangeschaft waar ruim 50 personen tegelijk in kunnen.

De Kleine Duiker dankt Lisa Hagens, Dick Klop en Arthur Hendriks (Kiwanis) en Richard Erkelens (medewerker De Kleine Duiker) die tevens getuigen waren van deze cheque uitreiking voor de geweldige samenwerking. En natuurlijk danken Kiwanis en De Kleine Duiker ook alle andere vrijwilligers die van dit kinderfeest een groot succes hebben gemaaktBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »