Vuurwerkshow Kermis Barendrecht 2015 te vroeg de lucht in geknald

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De vuurwerkshow bij de kermis van Barendrecht werd vanavond (Zondag 26 april 2015) rond kwart over tien afgestoken, een kwartier eerder dan gepland. Volgens de kermis organisator en de gemeente Barendrecht zou het vuurwerk om half elf worden afgeschoten.

Terwijl politie en verkeersregelaars te horen hadden gekregen dat het vuurwerk om 22:30 zou worden afgestoken, had de man die het vuurwerk aanstak naar verluid andere informatie. Volgens de vergunning zou het vuurwerk juist vóór 22:30 moeten worden afgestoken. Dit werd bij de hulpverlening echter pas een half uur voor het afsteken bekend, het publiek is hier echter helemaal niet over geïnformeerd.

Knallende vuurwerkshow

Ondanks het vroegere startmoment stonden er ongeveer 150 mensen rond de afzetting aan de Binnenlandse Baan (thv ‘t Vlak) om naar het vuurwerk te kijken. Uiteraard was het vuurwerk ook in de wijde omtrek te zien én te horen, waaronder vanaf het kermisterrein. In zo’n 10 minuten tijd werd een stevige vuurwerkshow de lucht in geknald.

Vlak voor en tijdens de show zorgden de verkeersregelaars en beveiliging voor de afzetting en omleidingen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »