Kinderkleding- en speelgoedbeurs Carnisse Haven haalt €2.700 op

BARENDRECHT – Gistermorgen was er veel belangstelling voor de kinderkleding- en speelgoedbeurs in Carnisse Haven. Deze beurs is dan ook met succes afgesloten. De opbrengst bedroeg in totaal maar liefst € 2.700.

Cheque

De opbrengst van de beurs wordt dit keer gelijkelijk verdeeld tussen Carnisse Haven en Stichting PiPa. Anneke en Roy Westerkamp namen na afloop van de beurs een cheque in ontvangst van €1350. Op dit moment zamelt PiPa geld zodat kinderen en jongeren kunnen worden opgevangen in een gezinssituatie. Meer informatie vindt u op stichtingpipa.nl.

Bedankjes

De organisatie van de beurs bedankt ook langs deze weg alle vrijwilligers die zich gedurende de voorbereiding en op de beursdag hebben ingezet. Geweldig dat zoveel mensen mee willen werken want zonder hen zou het niet mogelijk zijn om een grote happening als deze beurs te organiseren!

Mede door de inzet van alle vrijwilligers, kan terug gekeken worden op een geslaagde beurs. De najaarsbeurs staat overigens alweer gepland: deze vindt plaats op zaterdag 26 september 2015. Noteer deze datum dus alvast in uw agenda!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »