Benefiet Dinnershow haalt €1.500 op voor Roparun team Kippenrenners

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Afgelopen donderdagavond is er tijdens een benefiet Dinnershow op het Calvijn Groene Hart €1.500 opgehaald voor de Roparun. De opbrengst van de Dinnershow , met optredens door onder andere leerlingen van de het Calvijn, komt ten goede aan Roparun team de Kippenrenners. Dit team gaat voor de komende Roparun de route Parijs – Rotterdam afleggen.

Dinnershow

Ongeveer tachtig bezoekers van de show kregen een avondvullend programma te zien. Leerlingen hadden hiervoor een diversiteit aan optredens voorbereid: instrumentale muziek, zang, dans, een mini musical (Frozen door 3 mavo), gymnastiek (GVB), showdans, cabaret, een goochelshow en nog veel meer.

De presentatie van de Dinnershow werd eveneens verzorgd door de leerlingen. De optredens werden afgewisseld met twee veilingen waarbij geld werd opgehaald voor team Kippenrenners.

Steun Roparun

Het Calvijn Groene Hart ligt op de route van de Roparun en moedigt de teams vanaf deze locatie aan (samenkomst routes Hamburg en Parijs). Door het organiseren van de Dinnershow steunt de school de Roparun met een financiële bijdrage. De Kippenrenners bedankten de school voor de hartelijke ontvangst, de show en hun steun.

Het Dinner

Het eten werd bereid door de kookclub van het Calvijn en ook geserveerd door de leerlingen. Voor velen van hen was het flink doorwerken, want tussen het serveren door hadden ze ook nog acts op te voeren.

De gasten van de dinnershow kregen de volgende gerechten geserveerd:

Voorgerecht

Carpaccio salade, dungesneden rundvlees met rucola, pijnboompitten, Parmazaanse kaas en een verfrissende dressing

Hoofdgerecht

Sushi met krab, zalm, gerookte kip & komkommer, Varkenshaas saté en Kip Teriyaki

Dessert

Cheesecake met frambozensausBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »