BARENDRECHT – De winter is nog niet eens voorbij, maar de voorbereidingen voor de voorjaarseditie van Kinderkledingbeurs Carnisse Haven zijn al in volle gang. Deze wordt op zaterdag 21 maart 2015 gehouden in kerkelijk Centrum Carnisse Haven. De beurs begint om 8.00 uur en eindigt om 11.30 uur. U kunt de datum alvast in uw agenda zetten!

Kinderkleding en speelgoed

Tijdens deze voorjaarsbeurs kan er kinderkleding in de maten 86 t/m 176 worden gekocht en verkocht. Daarnaast is er een ruim assortiment speelgoed verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Het evenement is in de afgelopen dertien jaar steeds populairder geworden. Het grote aanbod wordt in de diverse zalen van het kerkelijk centrum overzichtelijk geëtaleerd. Voor mooie en goede spullen tegen een aantrekkelijke prijs kan iedereen op de beurs terecht.

Vrijwilligers gezocht

Om ook deze editie van de kinderkledingbeurs weer tot een succesvol evenement te maken zijn wij dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, vooral na afloop van de beurs op zaterdagmiddag is extra hulp welkom want vele handen maken licht werk. Misschien heeft u in het verleden eerder geholpen, en zou u nu weer mee willen helpen meld u zich dan gerust aan. Overleg is altijd mogelijk! Aanmelden kan via onze e-mail: kinderkledingbeurscarnissehaven [@] hotmail.comBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »