Ingezonden foto's: Op de valreep van het jaar sneeuw in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Twitter foto’s] De winter laat zich vandaag (Zaterdag 27 december 2014) weer eens goed zien. Er ligt over een groot deel van Nederland een laag sneeuw. BarendrechtNU vroeg via Twitter en Facebook om foto’s in te sturen van de sneeuw in Barendrecht. Aan deze oproep werd massaal gehoor gegeven en het resultaat vind je in onderstaand fotoalbum!

Zelf ook nog een leuke foto gemaakt voor op BarendrechtNU? Tweet naar @BarendrechtnuNL, plaats een reactie op Facebook of gebruik deze pagina.

Iedereen bedankt voor het insturen, het is nu al een mooi overzicht geworden!

Sneeuw

Wie vanochtend (Zaterdag 27 december 2014) al vroeg uit het raam gluurde zag om 4:00 uur nog veel regen. Een uurtje later was daar ineens het sneeuwdek. De gemeente is bezig om (in eerste instantie) de drukkere wegen (rondwegen) en fietspaden sneeuwvrij te maken. Meerdere voertuigen zijn druk bezig met sneeuwschuiven en strooien. De (sneeuw)buien blijven naar verwachting nog tot 17:00 á 18:00 uur actief boven Barendrecht.

De treinen vanaf station Barendrecht rijden minder, met (grote) vertraging of helemaal niet. Volg de website van de NS of de BarendrechtNU treinen kaart voor live updates.

Zie ook: Sneeuw in de wijk Nieuweland, Barendrecht

Twitter foto’s

Facebook foto’s

Zie de reacties bij dit Facebook bericht voor de namen van alle sneeuw fotografen:

Naast Twitter en Facebook zijn er ook nog foto’s ingestuurd via de website door: Jeffrey van Hulst, Wilma Kraaijeveld, Co van Hengel en Jan Matthijs van Belzen.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Ingezonden foto's, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)



« | »