Sinterklaas op bezoek bij scholen in Barendrecht (Foto: Het Kompas, 5 december 2014)

BARENDRECHT – De Sint en zijn Pieten hebben het vandaag (Vrijdag 5 december 2014) al erg druk met alle cadeaus rondbrengen, maar toch bezocht hij de scholen in Barendrecht. Sinterklaas en zijn Pieten kwamen overal weer op bijzondere manieren aan. Hieronder een overzicht van o.a. De Draaimolen, Groen van Prinsterer, Het Kompas en Calvijn Groene Hart. Óf bekijk hier het fotoalbum van basisschool Het Kompas.

Zelf ook leuke foto’s van Sinterklaas op bezoek bij een Barendrechtse school? Stuur de foto(‘s) op naar BarendrechtNU (of via nieuws [@] barendrechtnu.nl, Twitter of Facebook)

De Draaimolen

CBS Smitshoek

De Hoeksteen

OBS De Tweemaster

Afgelopen vrijdag 5 december heeft Sinterklaas met zijn pieten ook OBS de Tweemaster bezocht. Omdat Amerigo Sinterklaas niet op tijd kon brengen, kwam Sinterklaas met loeiende sirenes in een brandweerauto bij de school aan. Gelukkig heeft meneer Fase de Sint uit de brand geholpen. Na een bijzondere truc van de goochelpiet was er een ouderwets gezellig feest op school. (Foto: Gaby Kooijman)

Groen van Prinsterer

 

Het Kompas

Calvijn Groene Hart

Directeur Jan Bijsterbosch was blij met de komst van de Zwarte Pieten. Ook de andere personeelsleden en leerlingen konden het bezoek uiteraard waarderen. De meegebrachte speculaaspoppen vielen eveneens in de smaak.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »