Danswedstrijd & Breakdance Battle FunkyFeet 2014 (Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen zondag (16 november) vond weer de jaarlijkse DansWedstrijd & BreakdanceBattle plaats van FunkyFeet in sporthal de Driesprong. Dankzij de deelnemers in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar en alle fans was het weer een succesvolle dag.

Dans

Met een eigen gemaakte dans werd er fanatiek en sportief gestreden door de verschillende crews voor de felbegeerde bekers. Alle dansstijlen kwamen aan bod: HipHop, Streetdance, Modern, Show/Musical en Breakdance. Dankzij Ohio uit Barendrecht werd het evenement compleet gemaakt met professioneel licht in geluid, daardoor stonden alle dansers nog meer te stralen!

Met deze wedstrijd daagt FunkyFeet de jonge dansers uit om ook zelf creatief aan de slag te gaan met dans, en dat is gelukt! Het is geweldig om te zien hoe het niveau ieder jaar weer omhoog gaat. We hebben deze dag weer geweldige optredens voorbij zien komen. Ook de freestyle Breakdancers die les hebben van Cock van Nielen gingen er weer tegenaan in de battles en gooide al hun skills in de strijd. Kortom het was een zeer geslaagde dag vol inspiratie, creativiteit en dansplezier die volgend jaar zeker weer zijn vervolg zal vinden. We gaan nu in de lessen hard aan de slag voor onze leerlingen voorstelling in Theater Zuidplein op 4 en 5 juli 2015.

Prijswinnaars

Alle prijswinnaars:

  • Kids: 1ste prijs, Sophie, Rojen en Erim. 2e prijs, Ismael, Monet en Semmy. 3e prijs, Lieke en Safira. Talent, Tess en Eliza.
  • Kids+: 1ste prijs, Souraya en Qiara. 2e prijs, Luna en Sude. 3e prijs, Martha en Jip. Talent Eliorah en Amilia.
  • Junioren: 1ste prijs, Emma, Evy, Yoana, Merel en Anne Boekelman. 2e prijs, Katja en Femke Lenten. 3e prijs, Marit en Demi. Talent, Milou en Carmen.
  • Junioren+: 1steRozemarijn en Kiki, 2e prijs Suzanne, Florine en Kiomi. 3e prijs, Lisa en Imelda. Talent: Seyma en Ahlam.
  • Jeugd: 1ste prijs, Yara, Bo, Shanna, Nova, Dominique en Milan. 2e prijs, Tim, Anique, Jamy, Sam, Joyce, Laura, Lise en Vedika. 3e prijs, JJ, Sanne en Kim. Talent, Jamie, Cathy, Bente en Fee.
  • Breakdance 1ste prijs Lucas, Stephan en Thijs. Talent, Nikiel, Nathan en Jorn.

Allemaal van harte gefeliciteerd en tot volgend jaar!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Vincent van Heukelum/Funky Feet, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »