Leerlingen De Driehoek ontbijten met de burgemeester en wethouders (Gemeentehuis Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Tijdens de week van Het Nationaal Schoolontbijt, waarin ruim 500.000 kinderen samen ontbijten op zo’n 2.500 basisscholen, vindt ook het Burgemeestersontbijt plaats. In Barendrecht deden burgemeester Jan van Belzen en de wethouders mee aan het gezamenlijk ontbijt op het gemeentehuis, net als in circa 225 andere Nederlandse gemeenten.

De Driehoek

Leerlingen van basisschool De Driehoek ontbeten vanochtend (Dinsdag 4 november 2014) samen met de burgemeester en wethouders. De groep, 35 kinderen uit groep 8, nam zelf het ontbijt mee naar de raadszaal in het gemeentehuis. Hier aten ze gezamenlijk het ontbijtje op.

Voorafgaand aan het ontbijt, betaalde burgemeester van Belzen symbolisch voor zijn ontbijtje met een donatie aan Make-A-Wish Nederland, het goede doel van het Nationaal Schoolontbijt dit jaar. Een leerling nam de cheque t.w.v. €100,00 in ontvangst.

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »