Swingende modeshows en flashmob in winkelcentrum Carnisse Veste

BARENDRECHT – [Foto’s + Video’s] Vandaag (Zaterdag 20 september 2014) vond onder de naam ‘Fashion, Fun & More‘ een mode evenement plaats in winkelcentrum Carnisse Veste. Om 11:00, 14:30 en 15:30 werd er een modeshow gegeven op de bovenpassage van het winkelcentrum.

Flashmob

Het mode event, waar lokale winkeliers hun mode collecties toonden, werd geopend met een flashmob. Tientallen mensen begonnen plotseling op het plein aan de kant van het Havenhoofd te dansen. Dit gebeurde nadat het lied ‘A Little Less Conversation‘ van Elvis/Junkie XL werd gestart. De dansers waren tevens de modellen voor de mode show en leden van de Barendrechtse dansstudio Funky Feet.

Modeshow

Na de speciale opening werd de eerste modeshow gegeven. De modellen toonden kleding uit de winkels die zijn gevestigd in de Carnisse Veste. Het publiek kreeg tijdens de show direct informatie over de getoonde kleding en aanbiedingen. Zowel heren als dameskleding voor kinderen, jongeren en volwassenen kwam aan bod bij de modeshow.

Video’s

Flashmob


ModeshowBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »