BARENDRECHT – Op maandag 8 september start de verbouwing van het CBR-examencentrum in Barendrecht. Het centrum wordt geschikt gemaakt voor het nieuwe theorie-examenproces. Dat vervangt het bekende klassikale theorie-examen én het schriftelijke examen voor het beroepsvervoer. Tegelijk wordt de inrichting van het centrum klantvriendelijker.

Tijdens de verbouwing kunt u voor een theorie-examen terecht in een van de overige theorie-examencentra. Ook kunt u uw theorie-examen dan afleggen in de CBR-locatie aan de Noorderbocht 25 in Rotterdam, dat tijdelijk wordt ingericht als theoriecentrum. De praktijkexamens in Barendrecht worden afgenomen vanuit tenniscentrum IJsselmonde (Akkeroord 10) in Rotterdam en de rijtesten vanaf CBR-examencentrum Noorderbocht 25 in Rotterdam.

Vanaf maandag 20 oktober kunt u voor de praktijkexamens en rijtesten in Barendrecht gebruik maken van de centra in nieuwe stijl. Vanaf eind oktober gaat daar het individuele theorie-examen op een touchscreen van start.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »