Waarderingsspeld voor Peter Schaap en Astrid Kleinschmidt voor jarenlange inzet Danceclub The Hit

BARENDRECHT – [Foto’s] Peter Schaap en Astrid Kleinschmidt hebben beiden een gemeentelijke waarderingsspeld ontvangen voor hun jarenlange inzet voor stichting Danceclub The Hit. Zij kregen deze vanavond (Zondag 26 november 2023) namens de gemeente Barendrecht uitgereikt door burgemeester Schneider. Dit gebeurde tijdens een discoavond in Sporthal Aksent.

Peter Schaap en Astrid Kleinschmidt zijn beide al 25 jaar bestuurder van Stichting Danceclub The Hit; al sinds 1998 zetten ze zich in voor The Hit. Deze Danceclub verzorgt ongeveer acht keer per jaar een discoavond voor mensen met een beperking. Astrid Kleinschmidt is al secretaris van de stichting sinds februari 2005. Daarnaast wandelt Astrid elke donderdagavond met bewoners van Humanitas door onze mooie gemeente.

Peter is voorzitter van Stichting Danceclub The Hit. Hij is daarbij een trekker voor de dansclub. Mede omdat The Hit 100% afhankelijk is van sponsoren. Ook de inzet van om en nabij 30 vrijwilligers is onmisbaar in het draaiende houden van de Danceclub.

Daarnaast zijn Peter en Astrid ook betrokken bij een jaarlijks voetbalkamp van de Stichting Sportbelang Gehandicapten in Den Haag. De inbreng wordt in Den Haag heel erg gewaardeerd. Onlangs kreeg Peter Schaap hiervoor een lintje van de gemeente Den Haag.

Bezoekers van The Hit werden na afloop van de uitreiking door de burgemeester nog verrast met een bezoek van de Sint en PietenBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »