Signeersessie door schrijversduo Nicci French bij The Read Shop op de Middenbaan

BARENDRECHT – [Foto’s] Het Britse schrijversduo Nicci French was vanmiddag (Vrijdag 6 mei 2022) voor een signeersessie bij de Read Shop op de Middenbaan. Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit duo is wereldberoemd om hun thrillers en korte verhalen. In 1997 debuteerden ze met Het geheugenspel. Al vijfentwintig jaar zijn ze niet weg te denken uit de thrillerwereld.

Vanmiddag kwamen ze samen, in het kader van Moederdag, hun net verschenen thriller De gunst signeren bij de ReadShop Barendrecht. De signeersessie vond plaats tussen 13:30 en 14:30 uur.

Mark Snoek van de Read Shop Barendrecht: “Wat een feest! Tijdens het wachten konden onze klanten genieten van speciale cupcakes Iedereen bedankt voor jullie komst en hou onze socials in de gaten voor de volgende signeersessie Er zijn nog enkele gesigneerde exemplaren op voorraad.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »