Paaseitjes zoeken in de Oranjespeeltuin

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisterochtend (Zaterdag 16 april 2022) stond er weer een lange rij voor de poorten van de Oranjespeeltuin in Barendrecht. Nadat het evenement de afgelopen 2 jaar niet door kon gaan vanwege de coronabeperkingen, ging het dit jaar wel door: Het paaseitjes zoeken.

De Oranjespeeltuin kijkt terug op een geslaagde ochtend: “We kijken terug op een hele leuke ochtend. Veel vrolijke kinderen en hun ouders, zonnig weer en genoeg lekkers!

Paaseitjes zoeken

In de zonovergoten speeltuin waren tientallen gekleurde houten eitjes verstopt: Als de kinderen twee eitjes van dezelfde kleur hadden gevonden, konden ze deze inwisselen voor chocolade-eitjes. Nadat het hek om 11:00 uur open ging stormden de kinderen de speeltuin in. Even voor 12:00 uur waren alle chocolade-eitjes uitgedeeld en kwam het paaseitjes zoeken op zijn einde.

Voor de vinders van de 5 gouden eieren was er nog een extra presentje: Een grote chocolade paashaas. De prijzen werd uitgereikt door kinderburgemeester Demi Kroonen. Demi mocht op het eind ook de lootjes trekken voor de (willekeurig gekozen) extra winnaars van een grote chocolade paashaas.

De Oranjespeeltuin ging op 16 april open, maar traditiegetrouw is het jaarlijkse paaseitjes zoeken het startschot van het nieuwe ‘speelseizoen’.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »