Het Hof Barendrecht vanaf 12 januari in de verkoop: 8 woningen vanaf € 719.000 en €929.000

BARENDRECHT – Op woensdag 12 januari start de verkoop van 8 woningen langs de Dudokdreef. De woningen worden gebouwd op het terrein dat voorheen tot de Voordijk 276 behoorde (‘Karbaat woning/praktijk’). Eind oktober werd de vergunning verleend voor de bouw van de 8 woningen op dit stuk grond.

Op de bouwplaats langs de Dudokdreef is afgelopen jaar al wel gewerkt, maar zijn tot op heden nog geen woningen gebouwd. Begin 2020 moest de ontwikkelaar opnieuw met omwonenden in gesprek over de omvang van het project en de uitvoering hiervan.

Woningen

Ontwikkelaar Bolton over het project: “Aan de Dudokdreef komt de toegang naar een afgeschermd, mooi en kleinschalig wijkje: Het Hof. Dit project omvat acht luxe woningen in een eigentijdse jaren ’30-stijl.

Het project omvat twee type woningen: 2 vrijstaande woningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen. De vrijstaande woningen hebben een woonoppervlak vanaf 194m² en hebben een vanafprijs van €929.000. Voor de twee-onder-een-kapwoningen vanaf 180m² beginnen de prijzen bij €719.000.

Verkoop

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van Het Hof Barendrecht (op het moment van publicatie van dit artikel is de website van het project onbereikbaar) om bij het startmoment van de verkoop aanwezig te zijn. Deze zal plaatsvinden op  woensdagavond 12 januari 2022 tussen 18:30 en 20:00 uur bij Polderzicht Tea & More in de Zuidpolder in Barendrecht. Informatie zal dan ook via de projectwebsite van Het Hof Barendrecht te vinden zijn.

Foto impressies via: Het Hof BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »