Barendrechtse Anna wint titel Miss Teen Zuid-Holland

BARENDRECHT – Afgelopen vrijdag (30 april) won Anna de Lange de titel Miss Teen Zuid-Holland 2020/2021 in een spannende online verkiezing. Wegens Corona was een deel van de Miss-verkiezing al eerder opgenomen en de uitslag van het juryberaad was live via Facebook te volgen.

De Barendrechtse Anna (17) won de titel Miss Teen of Zuid-Holland, Saartje Langstraat werd gekroond tot Miss Beauty of Zuid-Holland en Vera van Workum won de titel Miss Intercontinental. Eind augustus vertegenwoordigen ze Zuid-Holland tijdens de Miss Beauty of the Netherlands-verkiezing.

Finales online

Sinds vorig jaar april was Anna al finaliste samen met 19 andere meiden tussen 15 en 18 jaar. Vanwege Corona is de verkiezing van 2020 uitgesteld naar dit jaar. De beperkingen zorgden ervoor dat dit jaar de regiofinales online werden gehouden. Na de uitzending van het opgenomen deel via YouTube, volgde live via Facebook de bekendmaking van de winnaressen. “Dat ik zou winnen, had ik echt niet verwacht!” zegt Anna, “er waren zoveel goede kandidaten die allemaal wel konden winnen.

In augustus vertegenwoordigen de drie Missen Zuid-Holland in de landelijke finale.

Foto: Anna de Lange (fotograaf: Fotografix.nl)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »