Leerlingen Calvijn Groene Hart organiseren 'deurdinnershow' voor Hospice de Reiziger

BARENDRECHT – De leerlingen uit 3vwo van Calvijn Groene Hart zijn de afgelopen periode druk bezig geweest met het verzorgen van een coronaproof dinnershow. Met de jaarlijkse dinnershow van het Calvijn Groene Hart wordt geld opgehaald voor een goed doel.

Leerlingen van het VWO organiseren de dinnershow ieder jaar zelf: ze maken (met hulp) het eten en serveren deze zelf uit, terwijl andere leerlingen voor entertainment zorgen: dans, zang, muziek en andere optredens. Op deze wijze brengen de leerlingen hun maatschappelijke stage tot uitvoering.

Corona

Vanwege corona kon de dinnershow in de aula van de school dit jaar niet doorgaan. Om toch geld in te zamelen voor het goede doel van dit jaar, Hospice de Reiziger in Barendrecht, werden er gisteren (Woensdag 17 februari 2021) tientallen diner pakketten samengesteld vanuit de keuken/aula in de school. De pakketten zijn vanmiddag (Donderdag 18 februari 2021) door de leerlingen bij de mensen thuis bezorgd: “Ze leveren een goedgevulde doos met niet alleen heerlijkheden, maar ook allerlei sfeervolle, zelfgemaakte attenties af. Bovendien kunnen de ‘gasten’ genieten van online optredens. Daarnaast verkopen de Calvijnleerlingen loten voor De Reiziger.”

De derdeklassers zijn verdeeld in groepen als decoratie, entertainment, PR, organisatie, veiling en kookclub: “Deze groepen maken de Dinnershow samen tot een geweldig, professioneel geheel. Hiermee willen ze hun best doen een prachtig bedrag voor het hospice op te halen. De ‘deurdinnershow’ was heel snel uitverkocht. Calvijn Groene Hart is trots op de inzet van alle betrokkenen en het geweldige eindresultaat.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »