Plan voor Winter- en Kerstfair Barendrecht 2020 met muziek, entertainment en een kunstijsbaan in Park Buitenoord

BARENDRECHT – De eerdere voorlopige plannen om een Winter- en Kerstfair in Park Buitenoord te organiseren zijn definitief afgelast voor dit jaar. Organisator Stichting All-Events: “De steeds veranderende omstandigheden en de daarmee gepaard gaande maatregelen die wij moeten nemen om de winter-kerstfair te kunnen organiseren hebben ons moeten doen besluiten dit jaar over te slaan.

Het plan was om op 27, 28 en 29 november een kerstfair te organiseren in Park Buitenoord met verkoop vanuit chalets en pagodetenten. Ook zou er een kunstijsbaan worden aangelegd met een winterterras en live entertainment.

Corona

De kerstfair werd begin september al aangekondigd als ‘voorlopig plan’, omdat de coronamaatregelen toen ook al voor obstakels zorgde. De maatregelen zijn sindsdien echter niet soepeler geworden, sterker nog, de maatregelen zijn recent verder aangescherpt. “Het Corona virus heeft ons ingehaald en onze goede moed ten spijt worden de risico’s voor bezoekers en deelnemers met het nog steeds stijgende aantal besmettingen te groot“, aldus Cor Dorst van organisator Stichting All-Events, eveneens organisator van Picknick in ‘t Park Barendrecht.

2021

Voor volgend jaar wordt er gehoopt op betere tijden voor het evenement. Cor: “Wij zetten dit evenement op de agenda voor volgend jaar en hopen dan op betere tijden. Inschrijven voor deelname kan al vanaf nu.” Het evenement staat nu gepland voor 26, 27 en 28 november 2021.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »