Succesvolle eerste Garage Sale in de wijk Waterkant

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag, op Burendag, vond voor het eerst een ‘Garage Sale‘ plaats in de wijk Waterkant. Tijdens de garage sale verkochten inwoners van de wijk (tweedehands) spullen vanuit hun tuin, garage, schuur of auto. Verspreid door de wijk namen meer dan 50 huishoudens deel aan de eerste editie.

Diverse deelnemers reageerden halverwege de dag al erg positief op de buurtactiviteit. Zo vertelde een aantal deelnemers in de eerste twee uur al een groot deel van hun spullen te hebben verkocht. Eén van de verkopers had zelfs een klant die speciaal uit Gouda was gekomen om te kopen shoppen in de wijk Waterkant.

Hoewel de ochtend zonnig verliep gooide een stevige regenbui rond het middaguur roet in het eten. De organisatie had alle deelnemers vooraf geinformeerd over de weersverwachting en geadviseerd maatregelen te treffen: spulletjes (half) in de garage zetten, een partytent neerzetten of een parasol. De bewoners van de flats op de hoeken van de wijk verkochten hun spulletjes vanuit de hal van de flat.

Wijkwethouder Tanja de Jonge bracht ook een bezoek aan de buurtactiviteit: “Leuk om langs de kramen gelopen te hebben, jammer dat het weer ineens omsloeg. Dank aan Claudie voor het nemen van het initiatief.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »