Tweede Kamerverkiezingen 2017: in Barendrecht

BARENDRECHT – Helpt u meetellen bij de komende verkiezingen? Op woensdag 20 maart en donderdag 23 mei 2019 zijn er verkiezingen. Voor het tellen van de stemmen is de gemeente nog op zoek naar hulp.

Update 28 jan: De gemeente geeft aan dat er inmiddels meer dan genoeg aanmeldingen zijn voor het tellen van de stemmen: “Er is massaal gereageerd. We hebben inmiddels voldoende aanmeldingen.

Wilt u helpen met tellen en bent u 18 jaar of ouder? Stuur dan een e-mail naar verkiezingen@barendrecht.nl. U ontvangt daarvoor een vergoeding van € 50 (per avond).

Stemmen tellen

Op dit moment komen we nog een heleboel tellers tekort. Vele handen maken licht werk. Helpt u ons op een van deze of op beide data?“, aldus de gemeente Barendrecht. Tellers moeten om 20.45 uur op het stembureau zijn en ontvangen per avond een vergoeding van €50. Het tellen duurt ongeveer tot 23.00 uur (afhankelijk van hoe snel er geteld wordt).

Dit jaar vinden de verkiezingen voor Provinciale Staten en het Waterschap Hollandse Delta op 20 maart plaats. Op 23 mei volgen dan de verkiezingen voor het Europees Parlement.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht



« | »