Nacht zonder Dak aan de Oude Maas haalt €5.567 op voor het goede doel

BARENDRECHT – [Foto’s] De deelnemers van ‘Nacht zonder Dak’ aan de Oude Maas hebben met hun actie €5.567,- opgehaald voor het goede doel. Zo’n 40 deelnemers hebben zich laten sponsoren om een nacht in een zelfgemaakt ‘krot’ te wonen. Dit heeft te maken met het goede doel waarvoor geld werd ingezameld: projecten van Stichting Tear voor straatkinderen in India, Bolivia en Kenia.

De avond begon met een speciale gast: Feyenoordspeler Eric Botteghin verzorgde de opening van de actie. Hij sprak met de deelnemende jongeren en reikte een prijs uit aan het mooiste krot en/of krot met het mooiste verhaal. Ook de deelnemer met individueel het hoogste sponsorbedrag werd in het zonnetje gezet. De ‘krotten’ werden eerder op de dag door de deelnemers zelf gemaakt van karton.

De deelnemers hebben gisteravond (Vrijdag 5 oktober 2018) na de officiële opening nog samen spelletjes gespeeld en rond het kampvuur gezeten. Vannacht (Zaterdag 6 oktober 2018) is er daadwerkelijk geslapen in hun zelfgemaakte krot.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »