Wedstrijdbad Inge de Bruijn Zwembad weer geopend als recreatiebad

BARENDRECHT – Het wedstrijdbad van het Inge de Bruijn Zwembad is gisteren (Zaterdag 11 augustus 2018) weer geopend nadat er afgelopen weken groot onderhoud werd uitgevoerd.

Het wedstrijdbad zal gedeeltelijk ook gebruik worden als recreatiebad, het recreatie zelf (en het doelgroepenbad) zijn namelijk nog niet geopend. Hier worden nog werkzaamheden uitgevoerd. Een openingsdatum is nog niet bekend.

Opblaasattracties

Om het wedstrijdbad ook geschikt te maken als speelplek voor kinderen heeft het zwembad diverse opblaasattracties geregeld (zie foto). Van 11 t/m 19 augustus liggen “de waterhond” en “wip wap” in het water, tussen 11 en 26 augustus ligt ook de grote opblaasdolfijn in het bad. Tussen 20 en 26 augustus plaatst het zwembad het “Experience Center” in het bad. Dit is een parcours over/door het water en opblaas elementen (zie video onderaan).

Werkzaamheden

De baden van het zwembad zouden 3 weken gesloten zijn in verband met groot onderhoud. Door onverwacht noodzakelijk extra onderhoud moeten zowel het recreatiebad als doelgroepenbad nog voor onbekende tijd gesloten blijven.

Zie ook: Wedstrijdbad wordt tijdelijk recreatiebad: Inge de Bruijn Zwembad langer gesloten door extra noodzakelijk onderhoudBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »