Oud trainer BVV Barendrecht reanimeerde G-Voetballer: "Speler redelijk aanspreekbaar en de nacht goed doorgekomen"

BARENDRECHT – Het gaat naar omstandigheden goed met de deelnemer van het G-Voetbaltoernooi die afgelopen woensdag moest worden gereanimeerd. Politie, brandweer en ambulances werden woensdagmiddag om kwart over drie met spoed gealarmeerd voor een mogelijke reanimatie inzet op sportpark de Bongerd. De speler werd uiteindelijk onder politiebegeleiding met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

In een kort interview van ‘Excelsior Weekly’ met oud BVV Barendrecht trainer Adrie Poldervaart vertelt de trainer wat er die woensdagmiddag gebeurde op het G-voetbaltoernooi; een jaarlijks toernooi op Sportpark de Bongerd voor mensen met een beperking.

Redelijk aanspreekbaar

Een deelnemer werd op het veld onwel tijdens één van de wedstrijden: Adrie Poldervaart: “Daarbij heb ik gelijk reanimatie toegepast en de hulp diensten verschenen gelijk. Dat was supersnel. Die hebben het daarna overgenomen.” De trainer geeft aan in contact te staan met de begeleider van de speler. “Daaruit begreep ik dat hij gisteravond (Donderdag 2 augustus 2018) redelijk aanspreekbaar was en de nacht goed was doorgekomen. We wensen hem namens Excelsior het allerbeste herstel dat er is.

Adrie Poldervaart was van 2015 tot en met begin 2018 trainer van BVV Barendrecht.

Artikelfoto: Ingezonden door @Adamski1987_
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »