Picknick in 't Park schenkt €1.250 aan Stichting Altijd Feest

BARENDRECHT – De organisatie van Picknick in ‘t Park heeft vanavond (Dinsdag 17 juli 2018) een cheque overhandigd aan het lokale goede doel ‘Stichting Altijd Feest’. De bezoekers van Picknick in ‘t Park hebben vorige maand met hun bezoek ook bijgedragen aan een mooi bedrag voor deze lokale stichting.

Peter van den Herik, voorzitter van Stichting Altijd Feest, ontving de cheque van €1.250 vanavond (Dinsdag 17 juli 2018) uit handen van Cor Dorst van Stichting All Events, de organisator van Picknick in ‘t Park.

Picknicken

Na het eerdere succes van Picknick in ‘t Park kwamen ook dit jaar weer duizenden bezoekers naar Park Buitenoord. De organisatie van dit evenement had als goed doel gekozen voor Stichting Altijd Feest. Cor Dorst van Stichting All Events: “We hebben juist gezocht naar een minder bekende lokale stichting waar je niet zo vaak iets over hoort, een stichting die de extra aandacht en hulp goed kan gebruiken. Zo zijn we uitgekomen bij Stichting Altijd Feest.

Altijd Feest

Vrijwilligers van deze stichting organiseren verjaardagsfeestjes in Barendrecht voor kinderen waarvan de ouders dit zelf niet kunnen betalen. Ze werken hiervoor o.a. samen met de Voedselbank Barendrecht en Kledingbank UnieK. De stichting bestaat inmiddels 3,5 jaar en heeft in die periode zo’n 60 verjaardagsfeestjes georganiseerd. Voorzitter Peter van den Herik: “We doen dit op een manier waarop het lijkt alsof de ouders van het kind het zelf hebben georganiseerd, de stichting wordt daarbij niet genoemd.” Naast het bestuur worden de feestjes door zo’n 5 vrijwilligers georganiseerd. Tijdens de feestjes wordt er een compleet programma afgewerkt, samen met vriendjes/vriendinnetjes: knutselen, eten, verkleden en een cadeau.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »