Kruidenier Koerier (KijkOpWelZijn) Barendrecht

BARENDRECHT – De Kruidenier Koerier van KijkopWelzijn is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. De boodschappendienst biedt uitkomst voor iedereen die tijdelijk of langere duur zelf niet de deur uit kan en ook geen hulp uit de omgeving kan krijgen. “Met een beetje extra ondersteuning kunnen zieke of oudere mensen zelfstandig blijven wonen.“, aldus Peter Posthumus van de Kruidenier Koerier.

Vind je het leuk om contact te hebben met verschillende mensen en heb je een dienstverlenende instelling? Dan is dit misschien iets voor jou. De dienst is op zoek naar een telefonist(e) met een goede beheersing van de Nederlandse taal en ze zijn op zoek naar een chauffeur die het leuk vindt om met een bijrijder boodschappen te doen en bij de klanten te bezorgen.

Vrijwilligers

Bij de Kruidenier Koerier werken vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen zijn die een lichamelijke of verstandelijke beperking hebben, die de Nederlandse taal nog moeten leren, of die bezig zijn om te re-integreren na een ziekte. Op kijkopwelzijn staat alle informatie over de Kruidenier koerier.

Kortom, wil je lekker bezig zijn in een klein en gezellig team, stuur een mail naar de coördinator van de Kruidenier Koerier, Peter Posthumus, via kruidenierkoerier@kijkopwelzijn.nl of bel naar 0180 – 620 009.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »