Topdrukte bij paaseieren zoeken in de Oranjespeeltuin

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vanochtend (Zaterdag 31 maart 2018) vond het jaarlijkse paasevenement in de Oranjespeeltuin weer plaats. Vele tientallen kinderen renden om 11:00 uur de speeltuin in op zoek naar de paaseitjes, gevolgd door de ouders die uiteraard ook mee moesten zoeken.

Kinderen die 2 eitjes van dezelfde kleur vonden in de speeltuin mochten deze omwisselen voor een chocolade ei. Voor de 5 gelukkigen die het gouden ei wisten te vinden lag er een extra verrassing klaar.

Paaseitjes

Voor de paashazen van de speeltuin was het eveneens een drukke ochtend. Vanwege het grote aantal bezoekers moesten veel ingeleverde eitjes opnieuw worden verstopt. De aangename buitentemperatuur en de zon zullen ongetwijfeld hebben bijgedragen aan de grote belangstelling voor de paasactiviteit. Het ‘Eikenlaantje’, de straat richting de ingang van de speeltuin, stond even voor 11:00 uur van voor tot achteraan helemaal vol met bezoekers van alle leeftijden.
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »