Toffe Tekenaar op bezoek in De Speelfabriek

BARENDRECHT – Woensdag 14 maart was in De Baerne alweer de laatste Speelfabriek-voorstelling van dit seizoen. Deze keer had Tante T de Toffe Tekenaar op bezoek.

De voorstelling begon met een probleem: De hoed van Tante T was weggewaaid. Gelukkig was daar de Toffe Tekenaar die samen met de kinderen en Tante T op avontuur ging.

Tekeningen

De kinderen hadden tekeningen gemaakt die tot leven kwamen. Zo was er een trol die de hoed van Tante T had gestolen. Uiteindelijk vonden de kinderen samen met Tante T haar hoed weer terug bij een zwarte draak. Zo kwam alles toch weer goed! Hans Cok, pianodocent bij CultuurLocaal, zorgde deze keer voor de muzikale ondersteuning.

Het is de bedoeling dat ook volgend seizoen de Speelfabriek van Tante T weer een aantal keren in De Baerne zal staan. De data zijn nog niet bekend. Voor inlichtingen en inschrijven kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl.

Foto: Alle kinderen doen mee met Tante T in De Baerne (Fotografie: Jellie Bosma)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »