Nog geen nieuw asfalt op Binnenlandse Baan vanwege vorstperiode, afsluiting volgt later

BARENDRECHT – Vanwege de verwachte vorst worden de Binnenlandse Baan en het fietspad voorlopig nog niet afgesloten. De werkzaamheden komen hierdoor tijdelijk deels stil te liggen.

De gemeente was van plan om de Binnenlandse Baan en het fietspad van 28 februari tot en met 9 maart af te sluiten, maar bij vorst kan er niet worden gewerkt. Het is momenteel nog niet bekend (ivm het weer) wanneer de weg wel zal worden afgesloten.

Uitstel

Werkzaamheden die hierdoor uitgesteld worden, zijn onder andere het aanbrengen van de definitieve rode asfalt toplaag en de aanleg van de afwatering. Wel wordt de uitrit bij het Onderlangs van woensdag 28 februari tot en met uiterlijk 9 maart afgesloten: “Werkzaamheden die we hier willen doen, kunnen ondanks het weer wel uitgevoerd worden. Het Onderlangs blijft bereikbaar. In én uitrijden via ’t Vlak. We zetten hiervoor verkeersregelaars in“, aldus de gemeente.

Artikelfoto: Sfeerimpressie van het nieuwe gemeentehuisplein (Bron: Gemeente Barendrecht)

Foto-update (28 maart 2018): De eerste nieuwe bomen zijn inmiddels geplaatst:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »