Bibliotheek Het Kruispunt

BARENDRECHT – Bibliotheek Het Kruispunt, één van de bibliotheken van AanZet, is genomineerd voor de titel ‘Beste Bibliotheek van Nederland’: “En daar zijn wij best trots op! Van 18 januari t/m 1 maart kan het publiek stemmen. Jouw stem telt net zoveel mee als die van de professionele jury.

Als de bibliotheek wint, mag Het Kruispunt zich een jaar lang Beste Bibliotheek van Nederland noemen. Stemmen op bibliotheek Het Kruispunt kan via debibliotheekaanzet.nl/stemmen De verkiezing wordt georganiseerd door Bibliotheekblad: “om openbare bibliotheken die zich het best weten te onderscheiden in het zonnetje te zetten”.

Bibliotheek Het Kruispunt

Naast de eigen activiteiten zorgt de bibliotheek met de andere gebruikers van Het Kruispunt gezamenlijk ook voor programmering. In de maandagenda staan dan ook steeds meer activiteiten van twee of meerdere bewoners van Het Kruispunt. Dit groeit alleen maar in de komende jaren. “Als bibliotheek kijken wij altijd naar de kracht van de samenleving, waar mensen en organisaties elkaar kunnen versterken. Het Kruispunt is een plek waar dat heel mooi samenkomt.

De bibliotheek bestaat uit een grote ruimte waar je van alles kunt doen: lezen, afspreken, werken, studeren, ontmoeten, leren en waar je hopelijk op ideeën komt. De bibliotheek is een programmeerbibliotheek met activiteiten waarbij de talenten van Barendrecht uitgewisseld kunnen worden. Een proeftuin en etalage om van elkaar te leren en inspiratie op te doen. En waar iedereen de kansen krijgt om mee te doen en bij te blijven in de (digitale) samenleving.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »