Pingpongmiddag voor bewoner van Borgstede

BARENDRECHT – De bewoners van Borgstede konden gisteren (Woensdag 17 januari 2018) in de centrale ruimte een potje pingpong spelen. Op een aantal (aangepaste) tafeltennistafels werd er strijdlustig door de bewoners tegen elkaar gespeeld.

Bewoners kregen uitleg van de trainers van MJ Tafeltennis. “Deze jongens geven op een enthousiaste manier uitleg en verzorgen allerlei trainingen aan verschillende soorten groepen“, aldus activiteitenbegeleiders Marjan Beekman van Borgstede.

Beweging

De training begon met een demonstratie door de professionals, daarna konden de bewoners zelf verschillende tafeltennis spelletjes spelen. Mede dankzij aanpassingen aan de tafeltennistafels kon dit ook vanuit de (rol)stoel. Marjan: “Ze genoten er zichtbaar van en de eerste reactie was ‘nee…..dat kan ik niet!’, maar toen ze eenmaal aan de slag waren wisten ze van geen ophouden! Het was een verrassende manier van bewegen voor onze bewoners en niet onbelangrijk deze nieuwe vorm van bewegen!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »