Welkomstbijeenkomst voor nieuwe inwoners van de gemeente Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisterochtend (Zaterdag 2 september 2017) vond een welkomstbijeenkomst plaats in Het Kruispunt voor nieuwe inwoners van de gemeente Barendrecht. Inwoners die tussen 1 juni 2016 en 31 mei 2017 in Barendrecht zijn komen wonen ontvingen een uitnodiging.

Burgemeester van Belzen was samen met het college en een aantal Barendrechtse (sport)verenigingen aanwezig om de inwoners kennis te laten maken met Barendrecht.

Bijeenkomst

Tientallen inwoners kwamen alleen, samen met een partner en/of gezin naar de bijeenkomst. Verenigingen en sportclubs presenteerden zich aan deze inwoners. O.a. de Buurtsportcoach, Buurtpreventie, Handbalvereniging Savosa, Voetbalvereniging Smitshoek, Zeeverkennersgroep Brandaen, Tennisvereniging Barendrecht, Stichting Present en de Gymnastiekvereniging waren aanwezig met een informatiestand.

De opkomst heeft de verwachting van de burgemeester overtroffen, zo vertelde hij in zijn welkomstwoord aan de nieuwe inwoners. Hij nodigde burgers uit om vooral de gemeente verder te gaan ontdekken. Onderstaande video werd getoond om de gemeente te promoten.

Vervolg

De gemeente bekijkt of deze nieuwe bijeenkomst in de toekomst vaker zal worden georganiseerd voor nieuwe inwoners van de gemeente.

Foto: Jonge nieuwe inwoonster rent gelijk naar de burgemeester om hem een een handje te geven en naar zijn naam te vragen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: Gemeente Barendrecht, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »