E:\Users\Jordi Menheer\Documents\HDD Buffer\26-08-2017 Startmoment Cash voor je Club Carnisse Veste

BARENDRECHT – Vanochtend (Zaterdag 26 augustus 2017) zijn vijf verenigingen uit Barendrecht van start gegaan met de ‘Cash voor je club’ actie van de Carnisse Veste. In totaal is er € 5.000,- te verdelen onder de verenigingen.

Dit jaar doen handbalvereniging Savosa, Biljartvereniging Carnisselande, Stichting Present Barendrecht, vv Smitshoek en Zeeverkennersgroep Brandaen mee aan de actie.

Cash voor je club

De verenigingen kunnen, dankzij de voorkeur van de winkelende consument, sponsorgeld binnenhalen. Het winkelend publiek kan gespaarde munten aan één of meerdere verenigingen schenken. De club met de meeste munten krijgt het grootste aandeel van het te verdelen geld. De definitieve sponsorbedragen worden op feestelijke wijze in het winkelcentrum bekend gemaakt op zaterdag 7 oktober om 15.00 uur.

Munten

Voor iedere € 5,- die de consument tussen 26 augustus en 30 september bij de winkels in winkelcentrum Carnisse Veste besteedt, krijgt hij een Carnisse Veste munt. De munten (met een maximum van tien munten per besteding) kunnen tijdens de actieperiode in de inleverdisplay van de favoriete vereniging worden gestopt.

De inleverdisplays staan opgesteld in het winkelcentrum beneden in de passage bij Albert Heijn en Jumbo. Pro rato worden de bijdrages aan de verenigingen toegekend. Dus hoe meer munten een vereniging in de inleverdisplay krijgt, des te meer sponsorgelden ze na afloop ontvangt. Je hebt dus direct invloed op ‘Cash voor je club’!

Biljartvereniging

Biljartvereniging Carnisselande start zaterdag (2 september) als eerste vereniging aan hun presentatie in het winkelcentrum: “Biljartvereniging Carnisselande Barendrecht is een senioren vereniging die is opgericht op 01-10-2005 in de elf ranken te Carnisselande.
Momenteel telt de vereniging 36 leden die de leeftijd van 55 jaar gepasseerd zijn, maar we zouden graag vanwege onze toekomstige nieuwe locatie sporthal de Riederpoort willen uitbreiden naar 60 leden.

In de komende weken zal iedere zaterdag één van de verenigingen zichzelf presenteren in winkelcentrum Carnisse Veste.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »