Afvalaanbiedstation, Londen, Barendrecht

BARENDRECHT – Lever afgedankte en/of kapotte kleine elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) in en spaar weer mee voor de Voedselbank. Als Barendrecht bij de 25 beste gemeenten eindigt, krijgt ons lokale goede doel een sponsorcheque van € 1.000,- van Wecycle.

Deze actie is vorig jaar ook twee keer gehouden. Barendrecht eindigde in het voorjaar op de 7e plek, waarna de Voedselbank Barendrecht een sponsorcheque van 1000 euro van Wecycle ontving uit handen van wethouder Van der Linden. Voorzitter Aad de Lange van Voedselbank Barendrecht hoopt natuurlijk dat deze actie weer net zo succesvol wordt: “De Voedselbank zorgt voor 90 gezinnen in Barendrecht die zonder deze hulp niet voldoende kunnen eten. Om te kunnen helpen moeten kosten voor vervoer, huisvesting en dergelijke worden gemaakt. Lever dus uw kleine elektrische apparaten in en help de Voedselbank!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Wanneer u tot en met 31 augustus apparaten en lampen inlevert op het afvalaanbiedstation of een van de drie filialen van Afval loont, spaart u punten voor de Voedselbank. Bovendien maakt u kans op mooie prijzen. U vindt het afvalaanbiedstation aan Londen 15 en de filialen van Afval loont aan Achterom 9 (centrum), Voordijk 273 (Opnieuw & Co) en op de kruising Hudighaven-Van der Vormhaven.

U spaart punten wanneer u bij het afvalaanbiedstation of een van de drie Afval loont filialen e-waste inlevert. Als u daar bent en incheckt op wecycle.nl, wordt dat herkend via GPS. Via uw smartphone kunt u de punten verzilveren.

In het kort:

  1. Ga naar de milieustraat of een van de 3 filialen van Afval loont;
  2. Lever uw oude elektrische apparaten en kapotte spaarlampen in;
  3. Ga ter plekke op uw smartphone naar wecycle.nl/inleveren;
  4. Klik op CHECK IN en support de Voedselbank;
  5. Ontdek daarna direct of u een nieuw apparaat mag uitkiezen!


Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »