ROTTERDAM – Politiemensen hebben op donderdag 5 september een 32-jarige man uit Barendrecht aangehouden die ervan wordt verdacht in augustus zijn ex-partner te hebben neergestoken. Dat gebeurde op 9 augustus op de Groene Hilledijk. De man is dinsdag 10 september voor 14 dagen door de rechter-commissaris in bewaring gesteld.

De politie kreeg vrijdag 9 augustus om 19.25 uur de melding van de steekpartij op de Groene Hilledijk. Daarbij raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond. Agenten troffen haar in het bijzijn van een familielid aan een portiek. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan haar verwondingen. Bij een zoektocht in de omgeving werd de verdachte niet meer aangetroffen.

Rechercheurs stelden diverse camerabeelden uit de omgeving van de Groene Hilledijk veilig, spraken met meerdere getuigen en verrichtten sporenonderzoek. Tevens bezochten agenten de afgelopen weken meerdere adressen in de regio, waar de dader zich mogelijk zou ophouden. Uiteindelijk kon de de verdachte donderdag 5 september worden aangehouden in de buurt van het centrum van Rotterdam.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht



| »