Behulpzame getuigen gezocht van aanrijding op invalidenparkeerplaats van Beuningenhaven

BARENDRECHT – Op maandag 15 mei is een automobilist tegen een geparkeerde auto op de invalidenparkeerplaats aan de Van Beuningenhaven/Ommerenhaven gereden. De eigenaresse van de beschadigde auto was op dat moment niet in de buurt, maar twee werklui die het zagen gebeuren hebben de gegevens van de veroorzaker genoteerd.

De vrouw is nu op zoek naar deze twee behulpzame werklieden. Mogelijk waren ze aan het werk in/rond het winkelcentrum: “Deze mannen waren werkmensen die waarschijnlijk ergens aan het werk geweest zijn in een van de winkels in winkelcentrum Carnisseveste (…) ze zijn gelukkig voor mij zo goed geweest om alles te noteren, omdat de mevrouw die de schade heeft veroorzaakt zonder pardon is weggereden.

Getuigen

Er is inmiddels aangifte gedaan omdat van de veroorzaker alleen een kenteken bekend is. Vanwege de afhandeling met de verzekering is de vrouw nu op zoek naar de twee getuigen, hiervan is ze namelijk vergeten de namen te vragen. Bent of kent u deze getuige of was u zelf getuige van de aanrijding? Neem dan contact op zodat we u in contact kunnen brengen met deze mevrouw.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »