Presentatie Klaslessen in De Baerne bij CultuurLocaal

BARENDRECHT – In De Baerne was woensdag 28 maart de slotpresentatie van de klaslessen van CultuurLocaal. In twee presentaties lieten de leerlingen zien en horen wat ze hadden geleerd.

De BaerneZaal was tot de laatste stoel (en schoot!) bezet met jonge muzikantjes en acteurs en hun fans.

Optreden

Bijna alle kinderen die de afgelopen twee maanden bij CultuurLocaal een van de Klaslessen hebben gevolgd, mochten voor het eerst optreden voor publiek. Meer dan 70 violisten, gitaristen, klarinettisten, fluitisten, toetsenisten, theaterdiertjes, zangers & zangeressen lieten van zich horen.

Verdeeld over twee presentaties speelden en zongen ze liedjes of speelden ze een korte scène die de afgelopen weken in de les was voorbereid. En nu al was zichtbaar en vooral hoorbaar dat er talent zit tussen deze kinderen uit Carnisselande en Barendrecht Centrum.

Klaslessen

Binnenkort zijn de Klaslessen afgelopen en krijgen de kinderen de kans om door te gaan op hun instrument. Of ze hebben op deze avond een nieuw instrument ontdekt dat ze willen gaan uitproberen. Want dat is de opzet van de Klaslessen: een korte kennismakingsperiode waarin je ontdekt of instrument, zang of drama bij je past of dat je misschien eens iets anders wilt proberen. En dat kan altijd bij CultuurLocaal want in september starten er weer nieuwe Klaslessen.

Voor inlichtingen en inschrijven kunt u contact opnemen met info@cultuurlocaal.nl. Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl.

Foto: De zangklas van Monica Millar (Fotograaf: Wim Soeters)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »