Archieffoto KFC Barendrecht (Foto: KFC)

BARENDRECHT – Echt voor Barendrecht (EVB) heeft vragen gesteld aan het college over de nieuwe Drive-in van de KFC in Barendrecht. De KFC is gelegen op bedrijventerrein Reijerwaard, pal tegen de grens met Rotterdam. In verband met de verbouwing is het restaurant al sinds 8 januari gesloten.

Echt Voor Barendrecht is door bewoners van de Wester Hordijk benaderd. Zij zijn zeer ongerust over de nieuwe Drive-in van KFC in Reijerwaard die dicht langs de huizen is gesitueerd.

Overlast

Wij hebben de situatie in ogenschouw genomen en kunnen ons voorstellen dat er overlast kan ontstaan voor omwonenden. Het woongenot van omwonenden kan verminderd worden door wachtende auto’s met draaiende motor, geluidsoverlast, uitlaatgassen en autolichten.“, aldus de EVB aan het college.

Raadslid Marcel Hazebroek vraagt het college namens de EVB fractie om naar de (mogelijke) overlast te kijken en “met de bewoners en de directie van KFC te gaan praten om een oplossing te vinden.

Foto: Archieffoto KFC Barendrecht (Foto: KFC)

Update: Ook D66 Barendrecht is met bewoners in gesprek over de situatie:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »