Open Huis bij Kunst Creatief in de Baerne

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteren (Zaterdag 14 januari 2017) organiseerde Kunst Creatief een open huis in De Baerne. Bezoekers waren welkom om kennis te maken met het cursusaanbod van de stichting. Bij binnenkomst liepen bezoekers direct tegen het grote kunstwerk aan (nog in de maak) die in het tunneltje van Park Buitenoord zal worden geplaatst.

Onder de kinderen bleek het (strip)tekenen gistermiddag (Zaterdag 14 januari 2017) erg populair, maar verspreid over de Baerne kon er ook worden geoefend en meegekeken bij fotografie, kunstbeschouwing, bloemschikken, tekenen op een tablet, schilderen, kleien en diverse andere kunstvormen.

Aanmelden

Geïnteresseerden konden zich na de kennismaking desgewenst gelijk aanmelden voor een cursus. Het volledige cursusaanbod van KunstCreatief Barendrecht is terug te vinden op de website van de stichting.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »