Hartstocht in de trein: "Hey leuke jongen uit Barendrecht!"

BARENDRECHT – Op veler verzoek, bij deze een update over ‘treinmeisje Nadine’, zij was eerder dit jaar op zoek naar ‘die leuke jongen uit de trein’ én vond hem. Op 11 oktober stuurde Nadine de oproep “Hey leuke jongen uit Barendrecht!” in naar BarendrechtNU. Het bericht werd gepubliceerd en binnen 24 uur meldde Roland zich als dé jongen, vervolgens zijn direct de contactgegevens uitgewisseld.

Hoe het daarna is verlopen? Daarover zijn de laatste tijd nog regelmatig nieuwsgierige vragen binnengekomen bij BarendrechtNU, dus is er eerder deze maand even navraag gedaan bij Nadine zelf.

Dates

Nadine: “Na de mail met daarin Roland zijn contactgegevens, hebben we elkaar gebeld en zijn we dezelfde dag nog op date geweest. Het was erg gezellig, veel gelachen over hoe we van het uitwisselen van blikken in de trein nu een date hadden en naast die aantrekkingskracht die er die dag in de trein was was er ook wel een klik.

Mooi verhaal rijker!

Na deze eerste date zijn we nog drie keer op date geweest, waarna we uiteindelijk besloten hebben dat we het gezellig hebben met elkaar maar dat het daar bij blijft. Ik wil jullie bedanken voor de moeite en daardoor uiteindelijk een leuke ervaring en een mooi verhaal rijker!“, aldus Nadine.
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »