Voedselbank Barendrecht

BARENDRECHT – Bij veel families en vrienden wordt er tijdens de feestdagen uitgebreid gegeten. Deze luxe is echter niet voor iedereen weggelegd. Petra Lenos roept daarom ook dit jaar iedereen weer op om houdbare producten in te zamelen. Hier kunnen dan weer pakketten van worden gemaakt voor de Voedselbank.

Petra: “De decembermaand is weer bijna voorbij, voor ons een goede reden om net als vorig jaar het overgebleven eten en de kerstpakketten in te zamelen voor de minder bedeelden onder ons. Er zijn nog altijd veel mensen die in financiële moeilijkheden verkeren.

Inzameling

Op zaterdag 7 en zondag 8 januari kan iedereen tussen 11:00 en 18:00 uur het houdbare voedsel afleveren bij Petra aan het Ketelmeer 44 in Barendrecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan groenten in blik/pot, soep in blik/zak, vlees, fruit, verse groenten, snoep voor de kinderen, koek, pasta en pastasauzen, houdbare melk, etc.

Update

De inzameling heeft 9 volle dozen voedsel opgeleverd. Petra: “Ik wil graag de mensen bedanken die spullen kwamen brengen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »