Ronkende motoren en €5.000 euro voor Danceclub The Hit

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De organisatoren van de Hemelvaart Motorrit zijn gisteravond (Zaterdag 21 mei 2016) goed nieuws komen brengen bij een disco avond van Danceclub The Hit in Aksent. Namens de deelnemers van de Hemelvaart Motorrit overhandigde Petra de Mol een cheque van €4.500. The Hit donateur Maté Schilderwerken heeft dit bedrag bij de overhandiging aangevuld tot het ronde bedrag van €5.000.

De overhandiging vond op spectaculaire wijze plaats: de motorrijders kwamen met ronkende motoren de dansvloer opgereden (video volgt). Door het opgehaalde bedrag cijfer voor cijfer op de cheque te schrijven werd de spanning onder de disco-gangers nog verder opgebouwd. Toen het bedrag bekend werd barstte de feestvreugde los. Uiteraard werd er ook gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om met de motoren en motorrijders op de foto te gaan.

Zie ook: Hospice ontvangt cheque van €4.500 van deelnemers Hemelvaart Motorrit

The Hit

Danceclub The Hit organiseert al ruim 18 jaar feestavonden voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een enthousiast team van vrijwilligers en bezoekers zorgt er iedere keer weer voor dat het dak eraf gaat in Activiteitencentrum Aksent in Barendrecht.

The Hit zal het geld onder andere gaan gebruiken voor het organiseren van een groot feest eind 2017 ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van The Hit.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »